• Nakup ali izposoja orodja?

    Pri svojem delu uporabljamo številna orodja, ki pripomorejo k temu, da je naše delo opravljeno hitreje in veliko bolj učinkovito. Nekateri od nas prav vsega orodja nimamo doma, zato si ga izposojamo pri svojih sorodnikih in prijateljih. Če pa se …

Za še večjo zaščito, čistočo in ne nazadnje tudi za dovolj udobno ter varno vožnjo v svojih prevoznih sredstvih zagotovo potrebujemo primerne tepihe. Odlična izbira so gumijaste preproge za avto, ki so izdelane posebej po meri posameznega vozila. 

Omenjena avto oprema pa vsekakor potrebuje tudi primeren način pritrditve. Pritrditveni nastavki za takšne preproge so namreč izjemno pomemben varnosti element – za preprečevanje premikanja pa tudi za zdrs preprog pod stopalko. Gumi tepihi z visokim robom oziroma 3D tepihi iz gume so lahko opremljeni z nastavki ali pa brez njih. Kljub temu se je vsekakor bolje odločiti za pritrditveni sistem.

Možnosti pritrditve avto gumi tepihov

Možnosti za pritrjevanje tepihov v vozila je več. Ena med njimi je torej možnost brez nastavkov. Precej boljša možnost so pritrditveni nastavki za tepih za voznika, daleč najboljšo možnost pa vsekakor ponujajo nastavki za pritrjevanje za tepih voznika ter sovoznika.

Gumijaste preproge za avto
Nameščene gumijaste preproge za avto na nastavke za pritrjevanje

Slednje pomeni, da se tako na voznikov kot sovoznikov tepih ustrezno namesti nastavke, ki so praviloma prevideni s strani proizvajalca vozila. V tem primeru gre seveda za tako imenovano tipsko pritrditev.

Gumi preproga za sredinski greben v vozilu

Na voljo so tudi posebni gumijasti tepihi za avto po meri, kot je na primer gumi tepih za sredinski greben v vozilu. Ta predstavlja več kot samo odlično rešitev za zaščito. Je kot nekakšen univerzalni tunel, ki se prav tako lahko prilagodi po meri avtomobila. Namesti pa se ga čez sredinski rob, in sicer v zadnji vrsti vozila, lahko tudi pod obstoječe gumi tepihe.

Gumi tepihi GLEDRING po meri vozila | slovenska kakovost

Kakovostni gumi tepihi za sredinski greben poskrbi za še bolj popolno zaščito. Narejeni so iz kakovostne gume, ki je brez vonja. Takšna avto oprema je vodoodporna, sodobnega dizajna, ne nazadnje tudi povsem preprosta za čiščenje oziroma vzdrževanje.

Avtomobilska preproga iz gume v obliki satovja

Na trgu so vam na voljo številne vrste gumijaste preproge za avto. Med njimi je tudi takšna v obliki satovja. Zaradi svojih lastnosti lahko odlično vozilo odlično ščiti pred vlago, umazanijo pa tudi pred praskami. Podloga iz gume je idealna za transportiranje najrazličnejših predmetov. Prav tako je tudi učinkovita podloga za škatlo oziroma za kletko za prevažanje malih živali.

Struktura tepiha iz gume v obliki satovja vam zagotavlja še dodatno zaščito pred drsenjem. Podloga pa se lahko povsem enostavno čisti pod tekočo vodo.

Ostale objave iz iste kategorije:

Avtomoto