• Varnostni ventil za vozila

    Lastniki vozil ste se zagotovo že soočili tudi s posebnim varnostnim ventilom, ki se imenuje EGR ventil. Kratica EGR je angleškega izvora in  bi v prevodu pomenila povratni ventil izpušnih plinov. Njegova glavna prednost je v tem, da omejuje izpuhe …

Pri načrtovanju daljših počitnic ali krajšega oddiha mora sodelovati cela družina. Če smo sami ali v dvoje je verjetno odločitev nekoliko lažja. Sem pa tja pa naletimo na ideje, nad katerimi so navdušeni čisto vsi, ki sodelujejo pri načrtovanju.

Najpogostejša lokacija počitnikovanja so navadno kraji, ki ležijo ob morju. Prav tako ljudje zelo radi svoj prosti čas preživljamo v termah. Ker je pri nas izbire v povezavi s toplicami več kot dovolj, se pogosto sprašujemo, katere terme v Sloveniji sploh izbrati.

Izbira toplic v Sloveniji, kjer bodo lahko uživali tudi otroci

Če terme v Sloveniji izbirate sami ali v dvoje, verjetno niste tako zahtevni pri pregledovanju storitev in dejavnosti, ki vam jih različni ponudniki nudijo. Ko pa greste v terme z otroki, je pregledovanje temeljitejše.

Terme v Sloveniji, kjer bodo otroci uživali

Pri nas je kar nekaj term, ki so kot nalašč tudi za obisk najmlajših družinskih članov. Ne vključujejo zgolj različnih otroških bazenov, temveč tudi otroški wellness, možnost učenja plavanja za malčke ter podobno.

Wellness v termah za otroke

Najbolj priljubljene terme v Sloveniji ponujajo tudi otroški wellness. Če ste do sedaj mislili, da je razvajanje zgolj domena odraslih oseb, se motite. Tudi vaši otroci si zaslužijo nekaj vrhunskega razvajanja, ki lahko dobro vpliva tudi na njihovo produktivnost pri učenju in življenju na sploh.

V termah preverite, kaj vse vključuje wellness za otroke in v katero storitev boste vključili svojega princa ali princesko.

Učenje plavanja v toplicah

Veliko otrok, ki prvič odide na morje ali v toplice, v resnici sploh ne zna plavati. V tem primeru je za marsikaj prikrajšan, zato se mu splača, da se plavanja čim prej nauči.

terme v Sloveniji plavalni tečaj
Do nedavnega so pediatri priporočali, da le otroci, stari 4 leta in več, obiskujejo tečaje plavanja, vendar je od takrat spremenila svoje stališče in vključuje otroke, stare od 1 leta. Na varen tečaj za plavanje svojega otroka peljite v terme v Sloveniji.

Priznane slovenske terme ponujajo možnost učenja plavanja otrok, in sicer pod nadzorom izkušenih strokovnjakov oziroma animatorjev. V tem času se lahko njihovi starši razvajajo v wellnessu ali pa kje drugje.

Paketi v termah za dva

Pogosto pa v terme v Sloveniji ne odidemo z otroki oziroma celo družino, temveč si vsaj krajši oddih za vikend privoščimo s svojim partnerjem. V tem primeru si običajno izberemo paket v toplicah, ki je posebej zasnovan za pare.

Na voljo je na primer romantični paket za dva, ki ga lahko izkoristite kadar koli v letu.

Ostale objave iz iste kategorije:

Potovanja