• Udobno in prijetno bivanje z boljšo izolacijo

    Imate občutek, da vam iz prostora uhaja toplota? Ali pa je v stanovanju vse več vlage, ki se je ne morete nikakor znebiti? Obstaja možnost, da morda eno od vaših oken ne tesni več in prepušča vlago, ki lahko povzroči …

V sam vrh sedežnih garnitur na sploh zagotovo sodijo kotne sedežne garniture s počivalnikom. S tem mislimo tudi na samo velikost pa tudi na dizajn. S prezenco takšen kos pohištva lahko na izjemno dober način popestrijo vaš dom. Gre namreč za sedežne, ki so praviloma sestavljene iz dveh dvosedov, kota in počivalnika.

Prav kotne sedežne se zaradi svoje velikosti dimenzijsko lahko najbolj prilagodijo vašim željam in potrebam. Z izbiro takšne sedežne v vaši dnevni sobi najverjetneje prav nikogar ne boste pustili povsem ravnodušnega.

Materiali in barve kotnih sedežnih garnitur s počivalniki

Kotne sedežne garniture s počivalniki so vam na trgu na voljo v številnih različicah. Takšna sedežna je lahko na primer tapecirana v goveje usnje, tkanino ali v različne kombinacije, ki se lahko med seboj poljubno kombinirajo. Na voljo je na primer premium usnje ali pa classic usnje.

Znate izbrati pravi material za svojo sedežno garnituro?

Premium usnje velja za pravo govejo vrsto usnja, in to brez procesa peskanja. To usnju omogoči prvotno trdnost, debelino pa tudi povsem naravni videz. Drugo vrsto usnja pa uporablja večina svetovne proizvodnje sedežnih garnitur. To je obdelana vrsta usnja, kjer se s peskanjem odstranijo nepravilnosti. Na takšen način usnje pridobi veliko lepši videz pa tudi trpežnost ter debelino.

S pravilno izbrano barvo kotne sedežne garniture s počivalnikom pa lahko odlično zaokrožite videz celotnega dnevnega prostora. Prav tako poskrbite tudi za dobro počutje. Nekateri proizvajalci vam ponujajo tudi do več kot 50 različnih barvnih odtenkov za posamezni tip garniture za sedenje.

Postavitve ter dimenzije kotnih sedežnih

Na sploh velja, da so dimenzije sedežne garniture praviloma prilagojene vašim željam. Prav tako pa je po vaši želji tudi kotna postavitev. Za prav vsak prostor se lahko najde optimalna oziroma dovolj ustrezna rešitev.

Sodobno zasnovane kotne sedežne garniture torej lahko odlično prilagodite glede na prostor, kamor boste takšen kos opreme postavili.

Velik sedalni prostor

Kotne sedežne klasičnega tipa pa so izjemno dobrodošle za vse tiste kupce, ki prisegajo na velik sedalni prostor. Nekatere med njimi so prave velikanke, saj na njih lahko hkrati sedi tudi do 8 ali celo več oseb. Če torej kotna sedežna nima ležalnega dela, potem vam zagotavlja, da jo dimenzijsko lahko poljubno širite v obe smeri.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina