• Kaj so carnet domene?

    Dandanes lahko zasledimo domene, ki so specifične za posamezno državo. Te domene so odlične za poslovanje znotraj države. Temu je tako, saj je naše ime lažje prepoznavno, ker poslujemo lokalno. Po drugi strani pa uživamo tudi večje zaupanje potencialnih stranke. …

Kakšna ročna ura bi bila najboljša izbira za vas? Moški in ženski modeli se med seboj razlikujejo predvsem po velikosti pa tudi po detajlih, saj so ženski modeli običajno veliko bolj okrašeni in imajo več detajlov, čeravno so med njimi tudi bolj minimalistični. Če imate zelo tanka zapestja, ne izbirajte masivnih ur, ampak takšne s tankimi paščki in ne preveliko številčnico. Prav tako pa je pomemben tudi material, iz katerega je narejena vaša ročna ura. Več o pravilni izbiri pa si preberite v nadaljevanju članka.

Moja nova ročna ura

Vsaka ročna ura ne pristoji vsakomur, pa če je še tako lepa. Zato jo je treba primerno izbrati. Za eleganten videz ni tako pomembno, da je naša ročna ura draga in da smo zanjo zapravili celo premoženje. Veliko bolj pomembno je, da je pravilno izbrana glede na naše lastnosti in to, kdaj jo nosimo. Za poslovne sestanke bomo verjetno izbrali drugačno uro kot za nošenje v prostem času, čeprav obstajajo tudi modeli, ki so praktično univerzalni in se lahko nosijo povsod.

Ura mora biti tudi primerne velikosti in oblike. Velika športna ura je recimo odličen in zelo uporaben rekvizit za tek ali drugo podobno aktivnost, nikakor pa ni primerna za obisk gledališča ali poslovni sestanek. Če torej uporabljate tako uro, to še ne pomeni, da jo lahko nosite kar povsod. Po drugi strani pa je lahko elegantna in ne preveč opazna ura odlična možnost tako za prosti čas kot za službene obveznosti in za obisk gledališča, saj se poda na različne modne kombinacije.

Ura in stil oblačenja

Ročna ura mora biti prilagojena tudi vašemu stilu oblačenja in priložnosti, zaradi katere si jo nadenete. Prav zaradi tega je najbolje, da imate več ur. Tako jih boste lahko po želji kombinirali z različnimi drugimi kosi oblačil in nakita ter za k vsakemu outfitu izbrali še primerno uro. Če mislite, da si tega finančno ne morete privoščiti, se motite. Ni namreč nujno, da je vaša ročna ura draga, da bi bili videti urejeni. Bolj pomembno je, da je izbrana z okusom in z mislijo na vaš osebni modni slog.

Potrebujete večje število majic zase in prijatelje? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, team building ali zabavo ob zaključku šolskega leta. Potem je printanje majic prava stvar za vas. Preberi več…

 

Ostale objave iz iste kategorije:

Darila in promocija