• Kompleti spalnic za majhna stanovanja

    Spalnica je v prostor, v katerem preživite kar tretjino svojega življenja, zato je še toliko pomembneje, da se v njej nahaja kakovostno pohištvo, ki vam v največji možni meri omogoča tudi miren ter kakovosten spanec.  Morda smo vas ujeli ravno …

Dolina Karnica, ki se nahaja v Kaninskem pogorju ponuja enega največjih zip line spustov v Evropi, saj je dolžina spusta kar 3,2 km in traja kar 3 ure, seveda zip line ni v enem delu, ampak je spust sestavljen iz več delov. Tako, da ne boste uživali le enkrat, ampak nekajkrat zapored. Med samim zip line spustom boste leteli nad vrhovi smrek in si boste tako s ptičje perspektive lahko ogledali prečudovito naravo v dolini Karnice. Dolino si boste ogledali na povsem drugačen način kot si jo lahko, če ste zgolj na tleh, saj je tudi s tal čudovita, ampak s ptičje perspektive pa je res čisto nekaj posebnega. Ne zamudite!

Zip line s hitrostjo 60 km/h

Zip line poteka kar pri precej visokih hitrostih, najvišja hitrost na določenem spustu doseže celo 60 km/h, zato je to zares čudovita adrenalinska izkušnja, ki bo zagotovo zadovoljila pričakovanja tudi največjim adrenalinskim odvisnikom. Dejstvo pa je, da je lahko žal vsakomur, ki ga adrenalin vsaj malo mika, da se še ni udeležil tega fantastičnega zip line spusta, ampak nič še ni prepozno. Vse kaj morate storiti, je to, da na internetu poiščete pravega ponudnika in se še danes prijavite na fantastično adrenalinsko pustolovščino.

Zgornje Posočje na drugačen način

Verjamemo, da je velika večina od vas že bila kdaj v zgornjem Posočju, vendar verjamemo tudi, da si ga je le redko kdo izmed vas že ogledal iz ptičje perspektive. Posamezne točke zip line spusta so med seboj oddaljene tudi več 100 m, med katerim res lahko uživate ob pogledu na prečudovito pokrajino zgornjega Posočja, kar si sicer lahko ogledajo le ptiči. Prepričani smo, da bo vsak, ki se bo zip line spusta udeležil, v njem zelo užival in da si ga bo sigurno želel še večkrat ponoviti, saj je to zares enkratno in čudovito doživetje.

Ostale objave iz iste kategorije:

Darila in promocija