• Prevažanje tovora po stopnicah

    Veste, da obstaja transportni voziček, ki omogoča prevažanje tovora po stopnicah? Gre za kombiniran model, ki ga na ravnih tleh uporabljate normalno kot vsak drug transportni voziček, prav tako pa ga omogoča tudi prevažanje tovora po stopnicah. Če vam prav …

Knjižne police je mogoče izdelati po meri vsakega doma, zato da bi se odlično dopolnjevale z ostalim pohištvom in dekorativnimi elementi v prostoru ter hkrati omogočale učinkovito organizacijo knjig vseh oblik in velikosti. Pri tem ni nujno, da na regale postavimo le knjige, temveč nam lahko služijo tudi za razvrščanje drugih predmetov, kot so okraski, spominki, namizni okvirji slik, manjši lončki z rožami in drugo.

lahko namestimo v katerikoli prostor v stanovanju ali hiši, saj se to pohištvo po meri popolnoma prilagaja dimenzijam in neravnim kotom v prostoru. Tako lahko regale namestimo tudi ob stene nenavadnih oblik, pod stopniščni prostor, na steno z večjim številom oken in na steno, ki ima na sredini kamin. Pri tem lahko izbiramo, kako globoke in široke regale potrebujemo ter, ali bo pohištvo segalo do stropa ali le do sredine stene in drugo.

Vgradni regali za knjige varčujejo s prostorom

Regali in omare za shranjevanje in organizacijo večjega števila knjig so na voljo v različnih velikostih, slogih in vrstah. Nekateri so postavljeni ob steno, drugi so v obliki manjših samostoječih omar, tretji pa so vgrajeni na steno. Pri tem imajo vgradne knjižne police to prednost, da njihova vgradnja v steno omogoča pohištvu po meri večjo stabilnost, še posebej, kadar nosijo izdatno težo knjig.

Regali po meri varčujejo s prostorom, saj s temi kosi vsestranskega pohištva lahko zapolnimo tudi tiste kote in stene v domu, ki jih sicer ne bi mogli zapolniti z drugim pohištvom. Poleg tega pa to pohištvo predstavlja tudi edini način za shranjevanje knjig, ki so hkrati tudi vidne in zato lahko po določeni knjigi hitreje posežemo, saj so razstavljene in lično organizirane.

Ideje za namestitev vgradnega pohištva z regali

Vgradno pohištvo z regali za shranjevanje in organizacijo knjig lahko namestimo na stene okoli različno velikih vrat in oken. Pri tem je celoten sklop pohištva po meri vgrajen v steno na levi in desni strani okna ali vrat ter na steni nad njima. Manjše regale za knjige lahko namestimo tudi v obliki kotnih polic, zato da s knjigami zapolnimo tudi te prostore, še posebej, če imamo manjše stanovanje.

Vgradne knjižne police pa lahko služijo tudi kot predelna stena, s katero ločimo posamezne prostore. Pri tem izdelava pohištva Akron nudi celostne storitve, ki vključujejo izris dimenzij regala, svetovanje glede oblike, velikosti, vrste materiala, barv in dodatkov, ter izdelavo regalov s končno montažo pohištva po meri.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina