• Kakovostna kopalniška keramika v modernih dizajnih

    Če želite, da je vaša kopalnica opremljena z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in preprosto vzdrževanje, tedaj je kopalniška keramika odlična izbira. Prostor lahko opremite s ključnimi sanitarnimi elementi, kot je WC školjka, bide, tuš kad in umivalniki. …

Mali otroci ali otroci po srcu, vsi imajo nekaj skupnega: Radi imajo igre, zabavo in plišaste igrače. Otroci jih ne potrebujejo le za zabavo in crkljanje, ampak tudi za razvoj svoje domišljije in ravno takšne so na voljo v ponudbi spletne trgovine Majtoj.

Poučeni starši bodo vedeli, kako zelo drži citat modrega Einsteina, ki je trdil o domišljiji dvoje: »Najprej to, da je pomembnejša od znanja in to, da domišljija nima meja«. Dobro razvita domišljija torej pripomore k temu, da bo otrok v prihodnosti uspešen in bo dosegel vse, kar si bo zadal. Pri tem mu bodo zelo pomagale plišaste igrače.

Plišaste igrače trendovskih oblik

V spletni trgovini Majtoj boste našli plišaste igrače v vseh mogočih oblikah, velikostih in barvnih odtenkih. Malo večji otroci, ki so jim starši naložili več odgovornosti, kot je ta, da lahko nosijo svoj ključ od doma, se bodo razveselili pliška na obesku za ključe. Ker jim bo obesek tako zelo všeč, bodo na obesek in nanj pritrjene ključe bolje pazili.

plišaste igrače

V ponudbi trgovine se je v skladu s trendi znašel pliško v obliki prikupnega samoroga, kot tudi druge tovrstne igrače. V trgovini so plišaste igrače prikazane na kakovosten način, jasno so označene z imenom in šifro, naveden je proizvajalec in ali je predmet za igranje, crkljanje in okras na zalogi.

Plišaste igrače naročite z lahkoto

Na spletni strani plišaste igrače sta navedena še cena in opis, ki vključuje nasvet, za kaj je predmet primeren, velikost in navodilo za čiščenje. Predlagani so sorodni izdelki, da lahko dopolnite zbirko zase ali za otroka.

Postopek naročanja je izjemno preprost, kaj hitro bo nekoliko večji otrok, ki že ima nekaj izkušenj z računalnikom, znal naročati sam, naročilo pa bo preprosto tudi za babice in dedke, ki nimajo veliko izkušenj s spletnim nakupovanjem. Ob naročilu nad 50 evrov je poštnina celo brezplačna. Če vam ali otroku naročeni izdelki ne bodo ustrezali, jih lahko vrnete v roku štirinajstih dni od prejema.

Najbolj priljubljena družabna in družinska igra Človek ne jezi se je zelo enostavna za igranje. Preberi več …

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina