• Različne vrste ženskih škornjev

    Ženski škornji so praktična izbira obutve za vsako sezono. Poznamo jih v mnogih oblikah, stilih, barvah in po drugih lastnostih. Lahko jih kupimo za vsako priložnost, obleko ali okolje. Dandanes imamo več možnost, kot kadarkoli, da si izberemo primerne ženske …

Če želite, da je vaša kopalnica opremljena z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in preprosto vzdrževanje, tedaj je kopalniška keramika odlična izbira. Prostor lahko opremite s ključnimi sanitarnimi elementi, kot je WC školjka, bide, tuš kad in umivalniki. Vsak element lahko prilagodite vašim željam in potrebam, tudi kar se tiče dizajna, barv in funkcionalnosti.

Na spletni strani trgovca Keramoteka na naslovu https://www.keramoteka.si/kopalniska-keramika si lahko ogledate različne modele sanitarne opreme, pri čemer je kopalniška keramika priznanih evropskih proizvajalcev na voljo za ogled tudi v njihovem prodajnem salonu na Vrhniki. Zaradi široke izbire opreme lahko kopalnico opremite z vsemi elementi, ki jih potrebujete.

Kopalniška keramika v serijah za ustvarjanje enotnega videza

Če želite ustvariti enoten videz sanitarne opreme v vaši kopalnici, je najbolje, da so posamezni elementi izdelani pri enem proizvajalcu, kjer je kopalniška keramika na voljo v serijah oziroma kolekcijah. To vam zagotavlja, da lahko kombinirate podoben dizajn in obliko različnih elementov, kot je WC školjka, dvojen ali enojen umivalnik in tuš kad.

kakovostna kopalniška keramika
kakovostna kopalniška keramika

Pri ustvarjanju enotnega videza so pomembni različni zaključni detajli, ki se med seboj dopolnjujejo. Prav tako je sanitarna oprema v enotni kolekciji usklajena v vzorcih, motivih in barvah, saj keramični izdelki v sodobnem dizajnu lahko vključujejo tudi pisane barve, prelivajoče se vzorce in minimalistične črte.

Kopalniška keramika z umivalniki, ki so skladni s pohištvenim blokom

Umivalniki v različnih dimenzijah, predvsem kar se tiče globine, naj bodo slogovno skladni s pohištvenim blokom. Moderni dizajni pohištva se odlično dopolnjujejo s sodobno oblikovanimi umivalniki, ki največkrat niso vgradni, temveč sedijo na površini pulta. Trendi narekujejo izdelavo umivalnikov v ovalnih oblikah, ki spominjajo na posodo za sadje.

kopalniška keramika

Četudi je vaše pohištvo v kopalnici belo ali pa v enakih barvah lahko z umivalniki v pisanih barvah, kot je rumena, rdeča, zelena in modra, preusmerite pozornost in ustvarite središče v prostoru. V sodobno opremljene kopalnice v minimalističnem slogu se lepo poda tudi kopalniška keramika s samostoječimi umivalniki, katere dopolnjujejo vgradne omarice na vsaki strani.

Kopalniška keramika z WC školjkami, bideji in pisoarji

Tudi pri nakupu WC školjk je na voljo široka ponudba, saj lahko izbirate med različnimi slogi in oblikami. Proizvajalci narekujejo trende, da so WC školjke vedno bolj oblikovane v zaokroženih linijah ter, da so na pogled videti bolj masivne. Moderne WC školjke so večinoma dvignjene od tal in imajo kotliček, ki je vdelan v steno. Sicer pa lahko izbirate med WC školjkami, ki imajo stenski ali talni izliv.

Če imate na voljo večji prostor, lahko steno, na kateri je vgrajena WC školjka, dopolnite z bidejem v enakem stilu iz določene kolekcije, ki jo nudi kopalniška keramika izbrane blagovne znamke. Na voljo pa so tudi pisoarji v oblikah, ki se dopolnjujejo.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina