• Vgradne knjižne police za urejen dom

    Knjižne police je mogoče izdelati po meri vsakega doma, zato da bi se odlično dopolnjevale z ostalim pohištvom in dekorativnimi elementi v prostoru ter hkrati omogočale učinkovito organizacijo knjig vseh oblik in velikosti. Pri tem ni nujno, da na regale …

Zdaj si lastniki objektov, na katerih je potrebna obnova strehe, ne rabijo več beliti glave, da cena obnove strehe ne bi bila v sorazmerju z nadvse odlično kakovostjo. Slogan podjetja Libela group je namreč prav tak, da je odločitev za sodelovanje z njimi najboljša pot do kakovostne obnove strehe. Prvi način, kako podjetje izpolnjuje to obljubo je tak, da želijo, da so morebitne stranke dobro informirane, dobro poučene o tem, kako stopiti na to pot, da bo obnova strehe opravljena, kot se spodobi in hitro. Morebitnim strankam omenjeno podjetje ponuja brezplačen ogled strehe. Ogled strehe je resnično brezplačen, po njem pa se lastnik objekta ne rabi obvezati, da bo obnova strehe urejena s strani tega podjetja.

Obnova strehe tudi za varnost objekta

Lastnik objekta, za katerega je obnova strehe obvezna in najprej želi, da strokovnjak streho pregleda, bo na spletni strani podjetja Libela group takoj zagledal telefonsko številko podjetja. Za naročilo brezplačnega pregleda strehe, ki mu lahko sledi obnova strehe, lahko morebitna stranka izpolni tudi obrazec. Na voljo sta torej dva načina, kako se stopi v stik s podjetjem.

Podjetje poleg neobvezujočega pregleda celotnega ostrešja obljublja še to, da se njihovi strokovnjaki potrudijo, da je obnova strehe čim bolj ugodna za stranko, hkrati pa je delo opravljeno kakovostno. Poleg kakovostnega dela podjetje poskrbi, da je objekt kar se da varen. Morebitne stranke opozarja, da je v Sloveniji veliko objektov, pokritih z azbestnimi strešnimi kritinami.

obnova strehe

Pozor pri odstranjevanju azbesta

Pri strehi, ki jo pokriva azbestna kritina, ni potrebna le obnova strehe. Nujno je, da se strešne kritine iz azbesta popolnoma odstranijo. Strehe iz azbesta, ki so manjše, lahko odstrani strokovnjak za strehe, to je krovec, odstranjevanja večjih azbestnih streh pa se loti za to registrirano podjetje. Usposobljen krovec bo določil, ali je potrebna obnova strehe ali je potrebna zamenjava celotne strehe.

Katero od dvojega je potrebno, je odvisno od stanja strehe. Streha, ki je preveč poškodovana ali celo uničena, se bo morala zamenjati. Omenjeno podjetje za opravilo ponudi poleg brezplačnega ogleda še ugoden izračun, ki je informativne narave.

Tako kot se boste zagotovo odločili za najbolj kakovostno streho, je modro razmišljati tudi pri nakupu pohištva. V naslednjem članku smo se lotili izdelkov iz lesa – pri čemer so v fokusu regali za dnevno sobo. Preberite si celoten članek in se pred nakupom kar najbolje informirajte.

Če pa si ne želite delati sivih las z obnovo strehe pa si za lagodno življenje omislite stanovanje Šiška. Več informacij si lahko preberete s klikom na povezavo.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina