• Plišaste igrače za uspeh v prihodnosti

    Mali otroci ali otroci po srcu, vsi imajo nekaj skupnega: Radi imajo igre, zabavo in plišaste igrače. Otroci jih ne potrebujejo le za zabavo in crkljanje, ampak tudi za razvoj svoje domišljije in ravno takšne so na voljo v ponudbi …

Prav vsako živo bitje za normalen razvoj in delovanje potrebuje svetlobo. Najbolj zdrava in koristna je vsekakor naravna svetloba, ki pa ni vedno dosegljiva. Na srečo lahko uporabljamo umetno, ki je prav tako nepogrešljiva in zelo pomembna.

V prispevku se bomo osredotočili na luči za rastline. Tudi rastline so živa bitja, ki za svojo rast in uspevanje potrebujejo kakovostno svetlobo. Zaupali vam bomo, katere luči so najprimernejše in zakaj. Če ste tudi sami strastni vzgojitelji rastlin, pozorno sledite prednostim svetilk, ki vam jih bomo predstavili. Morda vas bodo tako navdušile, da jih boste želeli kupiti.

HPS luči

V ta namen vam bomo na koncu zaupali še spletno mesto, kjer jih boste lahko naročili vrhunske svetilke po zelo dostopnih cenah.

Vrhunske luči za rastline

Verjetno ste že kdaj slišali za HPS sijalke. To so visokotlačne sijalke, ki oddajajo močno rumeno svetlobo. Primarno so namenjene osvetljevanju rastlin v fazi cvetenja. Rumena svetloba, ki jo oddajajo, je zelo podobna svetlobi jesenskega sonca. Spodbuja rast kompaktnih in velikih cvetov. Med najpogosteje uporabljene sisteme osvetljave za vzgojo rastlin se uporablja kombinacija omenjenih sijalk in MH sijalk.

HPS luči

HPS luči za rastline na trgu v resnici niso nič novega. Uporabljajo se že desetletja. Vseskozi pa v kombinaciji z MH sijalkami veljajo za vrhunske luči, ki nam ponujajo nadstandard pri razsvetljevanju rastlin.

Prednosti sijalk

Omenjene luči za rastline se ponašajo s številnimi prednostmi. Zagotavljajo nam velik in kakovosten pridelek, odlično barvno temperaturo v fazi cvetenja, veliko prodornost svetlobe, enostavno namestitev in uporabo, preizkušeno tehnologijo, veliko izbiro proizvajalcev, nizko ceno in dolgo življenjsko dobo.

Omenjene luči za rastline lahko uporabljate skozi celotno življenjsko obdobje posamezne rastline. To pomeni od rasti do žetve. Kljub temu priporočamo, da v fazi rasti raje uporabljajte MH sijalke, v fazi cvetenja pa HPS sijalke. Obe sijalki se lahko uporabljata z isto dušilko in zagotavljata najboljše pogoje, ki jih rastlina potrebuje za zdravo rast in kakovosten pridelek.

Če vas je zamikal nakup omenjenih svetilk, potem se lahko odpravite na spletno mesto urban-farmer.si, kjer na vaš nakup čakajo ne samo omenjene svetilke, ampak še številna druga sredstva, ki bodo pripomogla k odlični vzgoji ter pridelku vaših rastlin.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina