• Svetovalka za dojenje lahko reši vaše težave

    Naravno hranjenje z materinim mlekom za marsikatero mamico predstavlja nepozabno in prvo vez z otrokom, hkrati pa otroku zagotavlja vse potrebne hranilne snovi, ki jih ta potrebuje v svojem prvem letu življenja. A včasih se zgodi, da vse le ne …

Strast do vožnje z motorjem ni samo v motorju. Zelo pomembna so tudi oblačila, ki nam podajo želen stil in zaščito pred padci. Uživanje v vožnji je v veliki meri odvisno od poti, motorja, ki ga vozimo in našega izgleda. Naš izgled pa je zelo pomemben, če se želimo počutiti dobro in prispeti do svojega cilja v stilu. Udobnost in zaščito nam nudijo motoristična oblačila Trilobite. Ta so narejena iz naprednih materialov z dolgo življenjsko dobo. Vozniku nudijo zaščito iz naprednih aramid vlaken, ki so odporna na vročino, mehanične udarce, vlago in druge elemente.

Najnovejša tehnologija vpeta v klasični izgled motorističnih oblačil

Blagovna znamka Trilobite je zelo znana po izdelavi kakovostnih oblačil klasičnega in športnega izgleda. Namenjena so strastnim motoristom in motoristkam, ki želijo uživati v vožnji s svojim motorjem, obenem pa dobro izgledati. V njihovi ponudbi lahko najdemo vse od motorističnih škornjev, hlač, majic, jaken, rokavic in drugo opremo. Glavni poudarek znamke je ustvarjanje svojega edinstvenega stila med vožnjo motorja. To pa nam omogoča izbiro edinstvene opreme za motoriste vseh okusov in starosti.

Trilobite motoristična jakna
Udobnost in zaščito nam nudijo motoristična oblačila Trilobite.

Poudarek na vsakem kosu oblačil Trilobite je varnost. Ta so narejena oziroma ojačana iz aramid vlaken, ki imajo zelo zanimive značilnosti. Odporna so na vročino, kemikalije in fizične udarce. Obenem pa so izredno lahka. Vse to pa naredi oblačila omenjene znamke izredno varna. Imajo pa tudi dolgo življenjsko dobo, saj so izredno trpežna. Kljub temu jih lahko udobno nosimo med vožnjo in tudi, ko nismo na motorju.

Velika izbira stilov Trilobite

Velika prednost motoristične opreme Trilobite je velika izbira oblačil. Vsa oblačila so razvrščena v tri skupine, ki so edinstvene in namenjene različnim motoristom. Kljub svoji raznolikosti, pa vsebujejo vrhunske materiale, ki varujejo voznika med vožnjo. Pri tem pa tudi udobje igra veliko vlogo, saj izboljša izkušnjo vožnje z motorjem. 

Ulična in potovalna kolekcija Trilobite

Kolekcija uličnega in potovalnega stil oblačil je namenjena motoristom, ki želijo najvišje udobje med dolgimi vožnjami. Glavni namen oblačil je nudenje udobja in varnosti v raznovrstnih vremenskih pogojih in na cestah. Tako se zmanjša utrujenost voznika, kar močno poveča njegov odzivni čas v primeru težav. Ob istem času pa so omenjena oblačila namenjena za največji užitek pri vožnji.

Heritage kolekcija Trilobite

Heritage stil Trilobite je namenjen doseganju klasičnega videza motorističnih oblačil z najnovejšimi varnostnimi funkcijami. Oboževalci retro in drugih klasičnih stilov se bodo sigurno našli v tej kolekciji. Taka oblačila so primerna za vožnjo klasičnih in novejših motorjev.

Urbana kolekcija Trilobite

Stil urbanih oblačil Trilobite je namenjen cestnim motoristom. Oblačila dosegajo ravnovesje med obliko in funkcionalnostjo. Primerna so za vsakodnevno nošnjo in vožnjo z motorjem.

Napredna tehnologija Trilobitex

Izredno inovativna tehnologija Trilobitex predstavlja nov nivo varnosti v svetu motorističnih oblačil. To je material, ki je narejen iz 4-slojne konstrukcije. Pri tem pa vsebuje kritične varnostne in udobne komponente, ki so:

  • Zaščita pred odrgninami
  • Oblačila lahko dihajo
  • Udobje
  • Odpornost na vlago

Ostale objave iz iste kategorije:

Avtomoto