• Za hitro pripravo čaja in kave

    Zagotovo imate v svojem gospodinjstvu številne naprave, ki vam omogočajo, da so določena hrana in napitki pripravljeni na najhitrejši možni način. Tudi grelnik vode sodi med take naprave. Velja za zelo priročnega, ker vam omogoča hitro pripravo čaja, kave in …

Glavna pogonska sila vsake restavracije so zaposleni, ki opravljajo vse ključne storitve. Res pa je, da brez pomivalnih strojev, pečic, dehidratorjev in druge opreme za gostilne ne bi bilo mogoče pripraviti jedi, pomiti posod ipd. Sčasoma bodo vse naprave potrebovale določeno mero vzdrževanja, če želimo zagotoviti njihovo optimalno delovanje. Popravilo majhnih in večjih notranjih ter zunanjih komponent nam nudi servis gostinske opreme, ki je ključni element pri ohranjanju dolge življenjske dobe naših naprav. Z rednimi pregledi, čiščenjem in menjavo obrabljenih delov kuhalnih, pralnih in drugih strojev, bomo prihranili veliko sredstev na kratki in dolgi rok.

Redno servisiranje gostinskih naprav nam prihrani denar

Gostinska oprema predstavlja veliko investicijo. Pralni, pomivalni in drugi stroji so zelo dragi. Tudi, če kupimo rabljeno gostinsko opremo, bomo morali odšteti precej denarja, da opremimo svoj obrat. Res je, da je vsa omenjena oprema narejena iz visoko-kakovostnih komponent. Napredne samo-čistilne tehnologije poskrbijo, da večino naprav potrebuje minimalno vzdrževanje. Kljub temu pa je potrebno od časa do časa odstraniti vodni kamen v pomivalnem stroju, zamenjati grelec v pečici ter opraviti drug servis gostinske opreme, ki zagotovi nemoteno delovanje določenega stroja. 

Raziskave so pokazale, da z rednimi servisi porabimo do 50% manj denarnih sredstev, saj ni potrebe po nakupu novih naprav. Obenem pa tako tudi varujemo okolje, saj bomo do konca lahko izkoristili naše gostinske stroje.

Servis gostinske opreme nudi popravilo večjih ali manjših komponent in je pomembna stvar pri gostinskem poslu.

Ohranimo odličnost postrežbe

Stanje naših naprav za pripravo hrano neposredno vpliva na njeno kakovost. Če so pečice, hladilniki, kuhalniki ipd. v slabo delujočem stanju, se hitro lahko zgodi, da bo pri pripravi hrane prišlo do težav. Tako morda ne bo jed dobro pečena, bo zažgana, bo imela čudne vonjave ipd. Veliko bolje je, da napake čimprej odpravimo. Izkušeni serviserji gostinske opreme bodo hitro ugotovili težavo in jo odpravili. S tem preprečimo, da bi okvara sčasoma postala bolj obsežna. 

Osebje, ki pripravlja hrano in pomiva posodo bo veliko bolj učinkovito, če bodo vse naprave delovale brezhibno. Tako bodo hitro opravili svoje delo, kar se bo opazilo na zadovoljstvu strank.

Poskrbimo za največji izkoristek gostinskih naprav

Vedno je najbolje, če lahko izkoristimo naše gostinske naprave tako, da nam vrnejo vso svojo nakupno vrednost. To se lahko zgodi zelo hitro, če jih ohranjamo v optimalnem delovnem stanju. Pomembno je, da z nakupom ali izposojo naprave jo uporabljamo na najbolj učinkovit način. To pa lahko edino dosežemo s primerno organizacijo kuhinje, pomivalnice in drugih oddelkov v našem jedilnem obratu. Pomembna komponente tega pa so tudi redni servisi gostinske opreme, ki nam pomagajo pri ohranjanju najvišje učinkovitosti delovanja strojev. 

Redni pregledi in servisi kuhinjske, pomivalne in druge opreme nam tudi znižajo stroške s popravili. Tako bomo najhitreje opazili mogoče težave. Strokovnjaki bodo tudi odkrili potencialne bodoče okvare in jih odpravili še preden imajo priložnost nam povzročiti skrbi.

Predpasniki se najpogosteje nosijo pri kuhanju, a so zelo dobrodošli tudi za številna druga opravila. Takšen dodatek je primeren za vse, ki se ne želijo umazati pri svojem delu. Na voljo so predpasniki najrazličnejših tipov, ker Predpasniki niso uporabni samo v kuhinjskem prostoru.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina