• Rezervni deli avtomobila spletnega prodajalca

    Spletno nakupovanje je iz dneva v dan bolj priljubljeno. Na spletu se zato pojavljajo tudi take trgovine, ki nam ponujajo vse, kar je povezano z našimi prevoznimi sredstvi. Spletni kupci so nad tem navdušeni, saj jim avto delov ni potrebno …

Ste vedeli, da je Facebook oglaševanje še vedno eden izmed glavnih medijev za promocijo posla večine Slovencev? Predvsem zato, ker so cene klikov in reklamiranja v primerjavi z drugimi viri precej nižje, prav tako pa lahko rezultate uspešno preučite in najdete vrzeli v svojim promocijskih sporočilih. Enako velja tudi za druge kanale. Če bi želeli na to temo izvedeti več informacij se prijavite na seminar Instagram, vsebino katerega lahko preverite na naslednji povezavi: https://openit.si/izobrazevanja/poslovna-izobrazevanja/oglasevanje-na-facebooku-in-instagramu/. Na dogodku boste izvedeli več informacije o tem, kako na tem mediju še efektivneje prodajati. Prav tako je to odlična priložnost, da spoznate ostale udeležence in si z njimi izmenjate izkušnje.

Seminar Instagram primeren za vse vrste poslovnežev

Dogodki, kot je seminar Instagram, so odlična odskočna deska za vse, ki tega kanala še ne poznate dovolj dobro, a bi radi izkoristili njegov potencial in si na ta način zagotovili več posla. Če boste svoje znanje še dodatno opremili z znanjem s področja, kot je Facebook oglaševanje, potem ste lahko prepričani, da boste rezultate videli zelo kmalu. Še posebej, če veliko sodelujete z vplivneži ali delujete v industrijah, kjer velik poudarek dajejo na estetski noti podjetja, bo to dobra priložnost za razširitev obzorja znanja. Strokovnjaki, ki taka izobraževanja vodijo, so po večini izkušeni posamezniki, delujoči v različnih industrijah, panogah. Velika prednost te platforme je tudi fokus na slikovnih komponentah promocijskega sporočila.

Zakaj je Facebook oglaševanje tako efektivno?

Največja prednost tega kanala je, kot smo že omenili, cenovna ugodnost. Promocijski video ali slika se bosta na platformi »vrtela« priljubljen čas, ki ga izberete vi sami. V primerjavi s promocijskimi materiali na ostalih kanalih, se ta vrsta promocije zaračunava na dnevni bazi in ne na klik. Kar pomeni, da bodo oglasno sporočilo videli vsi posamezniki že za 2 eura na dan. Dnevni denarni znesek določate vi sami, odvisno, kakšne vrste promocijsko sporočilo to je. Če gre za sporočilo, ki promovira predvsem vaš posel, potem je nižji vložek zadostna investicija, v nasprotnem primeru pa vam predlagamo, da višino zneska nekoliko povečate. Kasneje lahko mesečni oziroma tedenski znesek prilagajate po svoji oceni.

Seznanite se s promocijsko platformo, ki vam bo pomagala do uspeha

Seminar Instagram ni samo suhoparen prenos znanja, ampak vključuje tudi ustrezen praktičen del, kjer se boste učili, kako objavo objaviti, kako se lotiti vsebinske zasnove objave in kako si interpretirati kasnejše rezultate. Z ustrezno dokumentacijo, ki jo boste ob koncu šolanja pridobili, boste lahko izpopolnili svoj življenjepis in se potegovali za boljše pozicije v službi. Vsekakor je seminar Instagram priložnost, ki je ne gre zamuditi. V primeru vprašanja lahko organizatorje kadarkoli pokličete ali jim pošljete vprašanje na mejl.

Poslovna izobraževanje se danes vse pogostje izvajajo online

Izobraževanje je primerno tudi za vse podjetnike, ki želite izobraziti svojo ekipo ali zapolnili vrzel v znanju določenega posameznika. Učne ure lahko potekajo na sedežu podjetja ali na drugi želeni lokaciji po vaši izbiri. Konkurenčnost je potrebno ves čas nadgrajevati, zato je to edinstvena priložnost za vas. Izpilite še Facebook oglaševanje in vaše znanje bo popolno in nepremagljivo!

Za popolno pozicioniranje vaše znamke

V poslovni svet šele vstopate in potrebujete nekaj spodbude pri prepoznavnosti? Potem bo seminar Instagram prava izbira za vas, sam boste izvedeli, kako razširiti prepoznavnost znamke, utrditi konkurenčno prednost in s pametno implementacijo za Facebook oglaševanje dosegli tiste stranke, ki so vam in vašim zaposlenim največ vredne. Vse, kar potrebujete je urejena spletna trgovina in želja po znanju. Danes je prodajati več kot enostavno, kar nam omogočajo sofisticirani kanali in ostale platforme. Včasih je bilo namreč promoviranje posla zahtevno: potrebno je bilo spisati dolgo promocijsko sporočilo, ki se je nato v časopisih pojavilo samo enkrat (v eni izdaji). Facebook oglaševanje to zagato uspešno rešuje in vam nudi cenejšo opcijo.

Promocija blagovne znamke preko platform, kot je Facebook je na trgu dobro pozicionirala že mnogo znanih podjetij

Samo najboljše za vaš posel

Vas skrbijo stroški, ki jih prinaša Facebook oglaševanje? S pametnim promoviranjem in pozicioniranjem na tem tej platformi, boste lahko dosegli neverjetne rezultate in dobro zaslužili. V ozadju platforme lahko namreč od blizu spremljate tudi analitiko ter določate indikatorje uspešnosti in locirate vrzeli v ponudbi. V enem mesecu boste lahko iz 200 eur vložka ustvarili do tisoč evrov dobička. A, pozor! Pozorni morate biti tudi na vsebinski del vaše strategije. Napisati morate promocijska sporočila, ki bodo bralce pritegnila in jih prepričala, da je ta izdelek ali storitev tisto, kar zares potrebujejo. Za še bolj poglobljeno znanje pa se prijavite tudi na seminar Instagram.

Ostale objave iz iste kategorije:

Izobraževanje