• Kettlebell pomaga pri pridobivanju mišične mase

    Po zaslugi koronakrize se vse več ljudi odloča, da bodo profesionalne telovadnice zamenjali za prijetno okolje domače dnevne sobe. Glede na vrsto vadbe in želeno stopnjo dosežene intenzitete je potrebno prilagajati tudi domače vadbene pripomočke. Pri tem je potrebno upoštevati …

Ste tudi vi eden od podjetnikov, ki zgubljajo stik z beleženjem delovnega časa za svoje zaposlene in se bojite, da kateri od zaposlenih le piše ure prihoda in odhoda, ki ustrezajo dogovorjenemu delovniku? Takšnih in drugačnih problemov z beleženjem delovnega časa je veliko, vendar pa so ti problemi prisotni samo tam, kjer ta težava ni sistemsko urejena. O čem torej govorimo?

Beleženje delovnega časa je zagotovo najbolj enostavno rešiti tako, da se namesti registrator delovnega časa, kot je na primer Allhours za lažjo predstavo. Registrator delovnega časa je pravzaprav neke vrste terminal, ki od zaposlenega zahteva, da se mora registrirati ob začetku in ob koncu delovnika. Na ta način se namreč takoj vidi število opravljenih ur in ne more prihajati do zlorab.

Registrator delovnega časa omogoča tudi omejitve registracije

Glede na to, da se lahko registrator delovnega časa Allhours uporablja za registriranje delovnega časa na mobilnem telefonu, na terminalu in tudi na brskalniku, je vsekakor priporočljivo, da za vsakega zaposlenega naredite takšne omejitve registriranja, kot je zanj smiselno. Če nekdo lahko delo opravlja izključno v pisarni in ne hodi po nobenih sestankih, potem je vsekakor smiselno, da registrator delovnega časa zanj deluje samo z registriranjem na terminalu.

Če pa nekdo veliko hodi po sestankih ali pa je celo potnik, katerega delo je tako ali tako delo na terenu, pa je zanj nesmiselno, da bi se moral hodit registrirat v pisarno, če se nahaja na drugem koncu Slovenije. Zato je dejansko najbolj smiselno, da za vsakega zaposlenega namestite registrator delovnega časa glede na njegove delovne naloge, kako pa mu omogočate registracijo, pa je tako ali tako zapisano na kartici, ki terminalu pripada.

Delovanje registratorja je čisto enostavno in zanesljivo

Glede na to, da je registrator delovnega časa pripravljen tudi za namestitev na steno, ga je najbolj enostavno namestiti v eno pisarno na steno, potrebujete le wi-fi povezavo in elektriko, kartic pa dobite toliko, kot jih potrebujete glede na število zaposlenih.

A glede na to, da se lahko zgodi izpad elektrike in internetne povezave, ste lahko kljub temu brez skrbi. Registrator delovnega časa ima tudi baterije, ki se uporabljajo za napajanje v primeru izpada elektrike, prav tako pa ima registrator delovnega časa tudi spomin za čas, ko ni na voljo internetne povezave, tako da so čisto vsi podatki shranjeni v terminalu toliko časa, dokler se povezava z internetom ne shrani. Na ta način ste lahko povsem varni pred izgubo podatkov.

Ostale objave iz iste kategorije:

Izobraževanje, Računalništvo in tehnologija