• Doživite enega najdaljših zip line spustov v Evropi

  Dolina Karnica, ki se nahaja v Kaninskem pogorju ponuja enega največjih zip line spustov v Evropi, saj je dolžina spusta kar 3,2 km in traja kar 3 ure, seveda zip line ni v enem delu, ampak je spust sestavljen iz …

Google oglaševanje je stroškovno učinkovit način za doseganje novih strank in rast podjetja. Z več kot dvema milijonoma oglaševalcev po vsem svetu je Googlovo prikazno oglaševanje ena najbolj priljubljenih oblik spletnega oglaševanja.

Obstajata dve vrsti Googlovih prikaznih oglasov: slikovni in besedilni oglasi. Slikovni oglasi so zasnovani tako, da pritegnejo pozornost in jih lahko uporabite za promocijo svoje blagovne znamke ali izdelka. Besedilni oglasi so manj vsiljivi in se lahko uporabljajo za ciljanje na določene ključne besede.

Google ponuja številna orodja, s katerimi lahko spremljate uspešnost svojih oglasov in jih optimizirate za boljše rezultate.

Oglasi v Googlu so učinkovit način za doseganje novih strank in rast podjetja. Tukaj je nekaj prednosti oglaševanja v Googlu:

 1. Doseganje novih strank: z oglasi v Googlu lahko dosežete ljudi, ki iščejo vašo ponudbo.
 2. Povečajte svoje poslovanje: oglaševanje v Googlu vam lahko pomaga pritegniti več strank in povečati obseg poslovanja.
 3. Posredujte svoje sporočilo: z oglasi Google lahko nadzorujete sporočila oglasov in poskrbite, da bodo oglase videli pravi ljudje.
 4. Prihranite čas in denar: oglasi Google so stroškovno učinkovit način za doseganje novih strank in rast podjetja.5. Spremljanje uspeha: z Google Ads lahko spremljate uspešnost svojih oglasov in ugotavljate, kako uspešni so.
 5. Pridobite podporo: Google oglaševalcem zagotavlja podporo, tako da lahko svoje oglaševalske kampanje kar najbolje izkoristite.
 6. Preizkusite brezplačno: oglase Google Ads lahko začnete uporabljati z brezplačnim preizkusom. Začnite še danes: naročite račun Google Ads in začnite oglaševati v Googlu.

Oglaševanje v Googlu je lahko odličen način za promocijo vašega podjetja. Omogoča vam, da potencialne stranke ciljate na podlagi njihovih iskalnih izrazov, z orodjem Google AdWords pa lahko spremljate tudi uspešnost svojih oglasov. Poleg tega lahko z oglaševanjem v Googlu dosežete večje občinstvo kot z drugimi tržnimi kanali. Nekatere prednosti oglaševanja v Googlu so:

 • Potencialne stranke lahko usmerite na podlagi njihovih iskalnih izrazov
 • Spremljate lahko uspešnost svojih oglasov
 • Z oglaševanjem v Googlu lahko dosežete večje občinstvo kot z drugimi trženjskimi kanali

Če iščete način za promocijo svojega podjetja, je oglaševanje v Googlu odlična možnost. Še danes se obrnite na nas in izvedite več o tem, kako vam lahko pomagamo začeti.

Kot lastnik spletnega mesta verjetno vedno iščete načine za izboljšanje učinkovitosti svojega spletnega mesta. Konec koncev je hitra in odzivna spletna stran bistvenega pomena za to, da so obiskovalci zadovoljni in zavzeti.

Eden od načinov za pospešitev spletnega mesta je, da poskrbite za njegovo optimizacijo za splet. Spletna optimizacija je postopek, s katerim spletno mesto postane čim bolj učinkovito, da se lahko hitro in nemoteno nalaga.

Spletno mesto lahko optimizirate na več različnih načinov. Tukaj je nekaj najpomembnejših:

Zmanjšajte število zahtevkov HTTP

Vsakič, ko obiskovalec naloži stran na vašem spletnem mestu, mora njegov brskalnik poslati zahtevo HTTP vašemu strežniku. Čim več zahtevkov mora brskalnik poslati,da bi skrajšali čas, ki je potreben za nalaganje strani.

Zmanjšajte velikost datotek HTML, CSS in JavaScript

Večje kot so vaše datoteke HTML, CSS in JavaScript, dlje časa bo trajalo, da jih bo brskalnik obiskovalca prenesel. Velikost teh datotek lahko zmanjšate tako, da odstranite vso nepotrebno kodo, kot so komentarji in beli prostori.

Uporabite omrežje za dostavo vsebine (CDN)

CDN je sistem porazdeljenih strežnikov, ki obiskovalcem dostavlja spletne strani in drugo vsebino glede na njihovo geografsko lokacijo. To pomeni, da bodo obiskovalci lahko vedno naložili vašo vsebino iz strežnika, ki jim je blizu, kar bo izboljšalo hitrost vašega delovanja.

Optimizirajte svoje slike

Slike so pogosto največje datoteke na spletni strani, zato je pomembno, da so čim manjše, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. To lahko storite z orodjem za stiskanje slik, kot je TinyPNG.

Omogočite predpomnjenje brskalnika

Predpomnilnik brskalnika obiskovalcem omogoča, da določene datoteke z vašega spletnega mesta shranijo v svoj računalnik, tako da jim jih ni treba prenesti vsakič, ko naložijo stran. Predpomnjenje brskalnika lahko omogočite tako, da v datoteko .htaccess dodate nekaj kode.

Z upoštevanjem teh nasvetov lahko znatno izboljšate hitrost svojega spletnega mesta in poskrbite, da bodo obiskovalci zadovoljni.

Google oglaševanje in izdelava spletne trgovine sta oba ključna elementa, ki jih potrebujete za uspeh v spletnem poslovanju. Čeprav se na prvi pogled morda zdijo kot dve popolnoma ločeni stvari, je njihova povezava močnejša kot si morda mislite.

Google oglaševanje omogoča, da svoje izdelke in storitve ponudite širokemu krogu potencialnih kupcev. Uporaba Googlovih oglaševalskih platform, kot sta Google AdWords in Google Shopping, vam omogoča, da svojo spletno trgovino pojavite na Googlu, kadar ljudje iščejo podobne izdelke ali storitve.

Toda, če želite, da se vaša spletna trgovina pojavi na Googlu, potrebujete kvalitetno in funkcionalno spletno stran. Učinkovita izdelava spletne trgovine pomeni, da bo vaša spletna stran privlačna, enostavna za uporabo in da bodo stranke lahko nakupovale preprosto in brez težav.

Zato sta izdelava spletne trgovine in Google oglaševanje tesno povezana. Brez kvalitetne spletne strani, se bo vaše oglaševanje zmanjšalo na prazno. Brez Googlovega oglaševanja pa se lahko vaša spletna trgovina zdi, kot da stoji na neznani lokaciji, kjer jo ne bo nihče našel.

Zaključimo lahko, da je Google oglaševanje in izdelava spletne trgovine ključni del uspešnega spletnega poslovanja. Učinkovita izdelava spletne strani, ki jo dopolnjuje učinkovito Google oglaševanje, bo zagotovila, da bo vaša spletna trgovina vidna, privlačna in dostopna širokemu krogu potencialnih kupcev.

Komponente izdelave spletne strani

Izdelava spletne strani se sestoji iz več glavnih komponent, ki vplivajo na končno ceno. Te komponente so dizajn spletne strani, domena in gostovanje.

Dizajn spletne strani je eden izmed glavnih elementov, ki vplivajo na ceno izdelave spletne strani. Dizajn lahko poteka na osnovni ravni, kjer se prilagodi WordPress tema in vnese vaše podatke na stran, kar stane od 450 do 5000 €. Profesionalen dizajn spletne strani se začne z načrtovanjem spletne strani “na papir” oz. v namenskih programih, kar zagotavlja kvaliteten in natančen izgled spletne strani.

Domena vašega spletnega mesta mora imeti edinstveno ime, ki se prikaže v URL-ju vašega spletnega mesta. Domena je pomembna za vaš pristni odtis na spletu in pove nekaj specifičnega o podjetju. Cena domene je od 10 do 15 € letno.

Gostovanje spletne strani omogoča, da imajo uporabniki dostop do vaših vsebin po celem svetu. Podatki o vaši spletni strani se bodo tako nahajali na SSD diskih, ki imajo zagotovljeno celoletno delovanje 24 ur na dan. Cena gostovanja se razlikuje glede na kvaliteto in ponudnika, vendar se lahko giblje od 20 do 150 € letno.

Delovni proces izdelave spletne strani

Izdelava spletne strani in izdelava spletne trgovine poteka tako, da je sestavljeno iz več korakov, ki se med seboj prepletajo in segajo od prvotnega sestanka do finalnega vzdrževanja spletne strani. Najprej se opravi sestanek, kjer se spoznamo in ugotovimo vaše želje in pričakovanja pri izdelavi spletne strani. Nato pripravimo ponudbo, ki ovrednoti projekt in zajema praktično vse bistvene podatke.

Naslednji korak je načrtovanje, ki je zelo pomemben, saj s tem poskrbimo, da lahko uresničimo vaša pričakovanja. Nato se opravi svetovanje, kjer naredimo analizo konkurence in pripravimo ključne besede ter vam svetujemo pri razporeditvi vsebine. Izdelamo grafični osnutek spletne strani, ki ga nato skupaj dodelamo do potrditve.

Oblikovanje spletne strani izvedemo v skladu z vašo celostno grafično podobo, kjer prilagodimo vse funkcionalnosti zahtevam in ciljem projekta. Pazimo tudi na responsive design. Programiranje spletnih strani je eden izmed ključnih korakov pri vsaki novi izdelavi spletne strani, ki jo opravimo na podlagi izbranega urejevalnika.

Testiranje spletne strani je zelo pomembno, saj na tak način poskrbimo za njeno optimalno delovanje. Izvedemo teste s pomočjo spletnih orodij in ugotovimo na katerih področjih lahko še izboljšamo rezultate. Na koncu se opravi aktivacija, kjer vas naučimo upravljati z spletno stranjo in nudimo podporo in vzdrževanje spletnih strani.

Ostale objave iz iste kategorije:

Računalništvo in tehnologija