• Prednosti talnih svetil

    Hiše po vsem svetu uporabljajo talna svetila zaradi mnogih prednosti, ki jih nudijo. Z njimi lahko osvetlimo skoraj vsak prostor v našem domu in jih lahko prenašamo po volji. Ker je svetloba eden izmed ključnih elementov v vsaki hiši in …

Lasulje, lasne podaljške in druga podobna sredstva uporablja vse več ljudi. Neredko nam takšni izdelki lahko odlično služijo za hitro in učinkovito preobrazbo. A preden si izbrani lasni pripomoček izberemo, kupimo in namestimo na primerno mesto, je dobro vedeti nekaj ključnih zadev. Pri izbiri lasulje je še toliko pomembneje, da vemo, katera velikost nam bo najbolj ustrezala.

Približno 95 % kupcem ustreza povprečna velikost lasulje. Na trgu pa so vam na voljo tudi lasulje v manjših in večjih različicah. Za najudobnejše prileganje pa poskrbijo posebni nastavljivi trakovi.

Določitev ustrezne velikosti za lasuljo

Za določitev ustrezne velikosti lasulje si najprej izmerite obseg vaše glave. Rezultat meritve najdite v posebni tabeli za velikost lasulje, ki vam je na voljo tudi na spletu.

Kakovostne lasulje
Lasulje omogočajo hitro in enostavno vstavljanje

Upoštevati pa morate, da se velikosti lasulj lahko med seboj razlikujejo tudi glede na samo blagovno znamko izdelka. 

Vzdrževanje lasulje

Pri vzdrževanju izbrane lasulje je najpomembneje, da dosledno upoštevate navodila proizvajalca. Umazana lasulja se praviloma namoči v mlačni vodi, ki ji dodate merico posebnega šampona za nego lasulj. Lasuljo v vodi nežno pregnetete in jo nato temeljito izperete.

Video: Kako vzdrževati sintetično lasuljo

Lasuljo nato narahlo ožamete ter nanjo nanesete balzam. Ta omogoči vlago in lase naredi veliko mehkejše. Balzama ne izpirate. Mokre lasulje ne češite. Pregnetite jo z brisačo. Ne uporabljajte sušilcev, ravnalnikov, kodralnikov, ne sušite je na radiatorju ali direktno na soncu. Ko se lasulja posuši, jo razčešite z antistatično krtačo.

Učinkoviti dodatki za lasuljo

Za večjo obstojnost pričeske na lasulji lahko uporabite lak za lase, ki se ne lepi. Antistatičnost, mehek ter zdrav in sijoč lesk lasulje vam zagotovi posebno antistatično razpršilo, ki lase ščiti kot zaščitni plašč.

Odličen dodatek za lasulje je tudi tekoči oljni premaz za konice. Tovrstno olje preprečuje mat izgled ter lomljenje konic. Gel z mokrim videzom pa je dodatek za lasulje, ki je primerna izbira za modno oblikovanje. Poskrbite, da gel ne bo vseboval alkohola.

Sicer pa je dobro, da lasuljo po vsakem nošenju ustrezno zračite. Najbolje je, da jo shranjujete na zložljivem stojalu, ki je posebej zasnovano za lasulje. Vsi omenjeni izdelki so vam na voljo tudi v spletni prodajalni, kjer vam ponudniki zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo ter ceno produktov.

Ostale objave iz iste kategorije:

Lepota, zdravje in moda