• Zamenjava stare kurilne naprave za novo

    Ker so drva relativno poceni pa tudi dostopna, se pri nas veliko gospodinjstev ogreva z njimi. Kljub temu naj bi bilo pri nas okoli 100 tisoč kurilnih naprav, ki delujejo na biomaso iz lesa, nepregledanih in neevidentiranih. Sklepamo lahko, da …

Ljudje se od začetka civilizacije soočajo z eno anomalijo, ki je zagotovo velika grožnja za vse nas. Te anomalije so bolezni, virusi in bakterije, ki lahko preprosto uničijo naše telo in organizem, če nismo dovolj previdni.

Vendar pa v nekaterih primerih, ko nas prehladi, gripa, virus ali kaj drugega, kar poslabša naše zdravje, ostane le da se zdravimo in se borimo na različne načine.

Ljudska medicina je tisto, kar nam starejši pogosto svetujejo, a poleg velikega števila čajev in ljudskih zdravil obstajajo tudi snovi, ki jih pri nas ni, in lahko zelo pomagajo našemu telesu. Taka snov je tudi msm prah.

Potrebe človeškega telesa

Najbolje je, da najprej pojasnimo za kaj se lahko uporablja to zdravilo, da bi razumeli, ali ga potrebujemo in v kakšni količini. Za začetek moramo razumeti, da je naše telo zapleten sistem, ki za pravilno delovanje potrebuje veliko dobrih stvari.

MSM prah

Kaj so dobre stvari, se verjetno zdaj sprašujete. Tu mislimo na vse, kar vemo, da je potrebno za delovanje našega telesa – voda, hrana in zrak so osnovne stvari, vendar je njihov vnos ravno dovolj?

Vse, kar vnesemo v svoje telo, mora telo absorbirati, kar telo ne absorbira, je preprosto uničeno. Tu nastopi omenjeni MSM prah.

Preberite si še članek o tem katero mazilo za nego tetovaže je najbolj primerno takoj po tetoviranju in še kar nekaj časa potem.

Učinki tega zdravila

Kot vsak prehranski dodatek ima ta prašek več koristi za vaše telo. Vsekakor je najpomembnejše absorpcija mineralov in vitaminov iz hrane, ki jo jemo vsak dan. Zanimiv je tretji omenjeni predmet – zrak, MSM prah pa je pravi čudež.

Zrak, natančneje kisik, nezavedno vstopi v telo, zato vam verjetno ni jasno, kako lahko to zdravilo poseže v ta proces. Dihalni sistem je zelo zapleten, vendar zadostuje reči, da msm v prahu uporabljajo tudi ljudje z dihalnimi težavami, ki po uporabi praška skoraj ozdravijo!

Uporaba MSM praha

Pol čajne žličke tega prahu raztopite v vodi in za začetek popijte. Kasneje lahko preidete na višje odmerke, do dve žlici pripravka. Zaužijte veliko vode in samo opazujte, kako se vaše telo obnavlja in postaja bolj zdravo.

Zobni aparat je priprava za odpravljanje zobnih in čeljustnih nepravilnosti, ki ne poškoduje zob. Preberi več …

Ostale objave iz iste kategorije:

Lepota, zdravje in moda