• Plišaste igrače za uspeh v prihodnosti

    Mali otroci ali otroci po srcu, vsi imajo nekaj skupnega: Radi imajo igre, zabavo in plišaste igrače. Otroci jih ne potrebujejo le za zabavo in crkljanje, ampak tudi za razvoj svoje domišljije in ravno takšne so na voljo v ponudbi …

Priprave na porod in na življenje z novorojencem so neizogibno povezane tudi s številnimi vprašanji in negotovostjo, ki spremlja vse bodoče mamice. Če ste tik pred porodom in vas skrbi, kako boste svojega novorojenčka prvič podojili, potem si lahko vsaj malo oddahnete, saj vam je na voljo čisto prava spletna svetovalka za dojenje, ki vas bo podprla z vsem potrebnim znanjem in vas usposobila ter opogumila pred tem najpomembnejšim korakom v vašem življenju.

Velikokrat se namreč zgodi, da se pri dojenju pojavljajo težave, kar pri mnogih doječih materah pogosto vzbuja zelo negativne občutke. Vendar ni vse tako črno, kot se sprva zdi, saj vam je na voljo pomoč za dojenje v obliki spletnih predavanj, ki vas bodo podučila o vsem, kar je potrebno vedeti o tem, kako se pravilno lotiti dojenja.

Prvi dnevi so najpomembnejši

Ker je zelo dobrodošlo, da ste z vsem potrebnim znanjem opremljeni že pred porodom, je tu za vas na voljo osebna svetovalka za dojenje, ki vam s pomočjo spletnih predavanj predstavi vse podrobnosti, ki jih morate poznati, da boste uspešno in neboleče opravile svoje prvo dojenje. Najbolj idealno je namreč, da se prvi podoj zgodi že v porodni sobi, že zelo kmalu po porodu.

Pri tem je pomembno vedeti, da je ključno pravilno pristavljanje dojenčka. Če dojenček ni pravilno nameščen, potem ne bo sesal pravilno, pri tem pa lahko doječi materi povzroča bolečine, samo dojenje pa je lahko neuspešno. Funkcija dojenja pa ni le samo hranjenje dojenčka, temveč gre pri tem sočasno za zadovoljevanje še mnogih drugih dojenčkovih potreb, ki so ključne za zdrav telesni in duševni razvoj.

Svetovalka za dojenje vam nudi vso potrebno podporo in znanje

Na spletnih predavanjih boste lahko spoznali pravila uspešnega dojenja, kako bi bilo treba dojenčka podojiti že v porodni sobi ter ugotoviti razloge, zakaj vam dojenje ne uspeva in kaj morate storiti, da bi steklo. Poleg teh nekaj najosnovnejših pravil, vam bo vaša svetovalka za dojenje podrobno opisala, kako pravzaprav porod vpliva na vas, zakaj lahko pride do težav pri dojenju in kako jih potem reševati.

Vendar ni dovolj le vedeti, kaj vse vpliva na doječo mamo pri dojenju, saj vam je lahko v veliko pomoč za dojenje predvsem zavedanje o vseh izzivih, s katerimi se spopada tudi dojenček, vendar sami z njimi niste seznanjeni. Zato vam bo vaša svetovalka za dojenje lahko v podporo pri dajanju prepotrebnih informacij o možnih vzrokih, zakaj dojenje ne steče, saj so možne številne ovire, do katerih lahko pride, vendar sami nanje nikoli ne bi pomislili.

Ostale objave iz iste kategorije:

Dom in družina, Lepota, zdravje in moda