• Pogosta težava z vidom

    Človeško telo se neprekinjeno spreminja in odziva na svoje okolje, prehrano in podobno. Različni dejavniki lahko tudi povzročijo, da se nam nenadoma ali sčasoma poslabša vid. Zelo pogosta težava z očmi je siva mrena, saj vsako leto prizadene na milijone …

Pojem medicinski pripomočki obsega zelo veliko izdelkov. A ne glede na to, kakšen tovrstni produkt potrebujete, je najpomembneje, da ga kupite v specializiranih prodajalnah. Odlična novica je tudi ta, da večina ponudnikov svoje izdelke tudi izposoja oziroma daje v najem. To je še toliko pomembneje pri izdelkih, ki so cenovno precej nedostopni.

Druga dobra novica pa je ta, da so medicinski pripomočki visoke kakovosti za naročanje na voljo tudi na spletu. Tako lahko kar od doma naročite želeni pripomoček, ponudnik pa vam ga po želji dostavi na dogovorjeno lokacijo.

Najbolj iskani in najbolje prodajani medicinski pripomočki

V tem hipu so nekateri medicinski pripomočki še posebej zaželeni in zato sodijo tudi med najbolje prodajane. To so zagotovo kirurške maske z elastiko, krpice za nego, fiziološka raztopina, maska za inhalacijo z razpršilcem, vlažilna komora za oko, zbiralne vrečke za urin, obliži, fiziološka raztopina morske vode, razkužilo za roke, žogica za pipetiranje, pas za pravilno držo, razkužilo za površine, tablete za dezinfekcijo vode, indikator za merjenje pH in še in še.

Pritisk si lahko izmerite tudi sami doma, pri tem pa ne izgubljate časa in nimate stroškov s prevozi do zdravstvenega doma.

Vsi omenjeni izdelki so za nakup cenovno dostopni, najdete jih lahko tudi v priznani spletni prodajalni Sanolabor.si.

Ortodontska vestibularna ploščica iz silikona

Vsekakor so take vrste pripomočki namenjeni tako otrokom kot tudi odraslim osebam. Za otroke je na primer zelo dobrodošla ortodontska vestibularna silikonska ploščica. Namenjena je šolskim otrokom, od šestega do desetega leta starosti. Za nošenje je udobna, saj ne tišči.

In zakaj se tovrstni medicinski pripomoček sploh uporablja oziroma katere so njegove indikacije? Izbira takšnega produkta je dobrodošla, ko gre za nepravilne funkcije jezika – stiskanje jezika, nepravilna lega jezika, grizenje ustnic, sesanje ustnice, sesanje palca, nenazadnje se uporablja tudi v primeru šibke strukture ustnih mišic.

Sanitetna vata za vsakodnevno uporabo

Sicer pa obstajajo nekateri medicinski pripomočki, ki so dobrodošli prav za vsakogar med nami in to za prav vsak dan posebej. Takšen izdelek je na primer sanitetna vata. Najbolje se obnese tista, ki je izdelana iz 100 % bombaža. Priporoča pa se torej za vsakodnevno uporabo pri negi obraza in telesa. Prav tako pa se takšna vata koristno uporablja tudi v bolnišnicah ter v ambulantah in za nego otrok.

Ostale objave iz iste kategorije:

Lepota, zdravje in moda