• Pridobivanje in pretvarjanje obiskovalcev vaše spletne trgovine v kupce

    Nakup preko spleta postaja vse bolj priljubljen in ljudje se vse pogosteje odločajo za spletno nakupovanje. Zato je ključno, da vaša spletna trgovina omogoča potencialnim kupcem odlično uporabniško izkušnjo. To vključuje hitro in enostavno iskanje izdelkov, dobre opise in slike …

Tetovaže postajajo vse bolj moderne. Zanje so odločajo ne le mlajše osebe, temveč tudi starejši, ki si želijo izgledati moderno. Mesto tetovaže na telesu je lahko poljubno, prav tako tudi njen motiv. Ko se odločimo za ta dokaj pomemben korak v našem življenju, pa je v prvi vrsti pomembno, da si najdemo izkušenega izdelovalca tetovaž. Pri nas jih je kar nekaj, zato s tem ne bi smeli imeti večjih težav. Ko je tetovaža končno na svojem mestu, je zanjo potrebno poskrbeti tudi s prav posebno nego.

Lastniki in izdelovalci tetovaž nam svetujejo, da je takoj po tetoviranju in še kar nekaj časa po tem najbolje, da tetovažo negujemo s kremo. Ta mora biti izključno namenjena negi tatooja. Na mesto tetovaže nikakor ne priporočajo nanašanja drugih krem ali podobnih sredstev, saj z njimi nikakor ne bi mogli doseči enakega učinka kot z uporabo krem za nego tetovaže.

Tatoo care

Tatoo care v obliki edinstvenega mazila

Na trgu se je pred kratkim pojavilo edinstveno mazilo za nego tetovaže. Gre za profesionalno kremo s patentirano formulo, ki vam omogoča nego in sijoč videz vašega tatooja. Poleg tega tovrstni tatoo care ohranja še čiste linije, žive barve in enakomernost tetovaže. Mazilo vsebuje visok zaščitni faktor, ki je pomemben, ker vašo kožo varuje pred nevarnimi UVA/UVB žarki.

Tatoo care za nego tetovaže je nastal pod okriljem priljubljene blagovne znamke Lux Factor. Ker je tako kakovosten, vam ga priporočajo tudi farmacevti in številne znane osebnosti. Te ga že skrbno uporabljajo na svojih tatoojih. Njihova mnenja vam verjetno veliko pomenijo, zato se boste še lažje odločili za nakup edinstvenega izdelka, ki ga lahko kupite v spletnih trgovinah.

Naj omenimo še, da tatoo care v obliki profesionalnega mazila deluje antibakterijsko in protivnetno.

Uporaba profesionalnega mazila

Tatoo care je sredstvo, ki je za uporabo zelo enostavno. Omogoča vam prijeten in hiter nanos. Če imate na sebi še svežo tetovažo, potem morate najprej počakati, da se ta primerno posuši. Šele nato lahko nanjo nanesete tanko plast mazila.

Tatoo care

Predel tetovirane kože morate pred nanosom mazila tudi primerno očistiti. Najbolje bo, če to naredite kar z mlačno vodo. Curka vode pri tem ne usmerjajte direktno na tatoo. Kožo nato previdno osušite z brisačo. Nanesite mazilo in ga nežno vtrite na predel tetovaže.

Ostale objave iz iste kategorije:

Lepota, zdravje in moda